top of page

Hotel Klippen – Din ideelle midlertidige boligløsning på Bornholm🏡.

Leder du efter et sted at bo midlertidigt på Bornholm? Uanset om du er på en arbejdsopgave, et projekt eller bare har brug for en komfortabel base, tilbyder vi de bedste løsninger på langtidsophold på Bornholm.

 

Hvorfor vælge Hotel Klippen?

 

Vi specialiserer os i at levere løsninger på langtidsophold der opfylder arbejdendes behov. Vores ejendomme er designet til at sikre en komfortabel og bekvem bolig. Vi tilbyder længere ophold i enkelt- eller dobbeltværelser med egne badeværelser, inklusiv daglig morgenmad og ugentlig rengøring. Hvis du har brug for en mere simpel løsning, tilbyder vi også langtidsophold på vores Hostel, "Therns", med fælles badeværelser, køkken og opholdsområde.

 

Vores opholdsmuligheder er perfekte for både enkeltpersoner og hold, der arbejder på den smukke EnergiØ Bornholm. Vi forstår vigtigheden af en god nats søvn efter en lang arbejdsdag og bestræber os på at tilbyde en afslappende atmosfære.

 

Nyd et langtidsophold med vores fuldt servicerede udlejninger.

Vores Team er dedikerede i at gøre dit ophold så gnidningsløst som muligt. Vi imødekommer forskellige behov og sikrer, at alle aspekter af din udlejningsoplevelse bliver håndteret professionelt.

 

Dette er din perfekte chance for at kombinere dit arbejde og din indkvartering med charmen af de rolige omgivelser på Hotel Klippen i Gudhjem. Vores længerevarende udlejninger giver den perfekte balance for dem, der arbejder og bor på EnergiØ Bornholm.

 

Udforsk vores lokationer på www.hotelklippen.dk og www.therns.dk og find dit perfekte match. Kontakt os i dag på info@hotelklippen.dk for at få dit specialtilbud på langtidsophold og indkvartering på Bornholm, eller for at få yderligere informationer om den bedste løsning til dine behov.

 

Oplev det bedste fra både arbejde og dit "Home Away from Home", med vores organiserede og fleksible langtidsophold på Hotel Klippen... - Hvor arbejde møder komfort og bekvemmelighed.


Comentários


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page